Po víkendovom snežení mali dnes pneuservisy pod Tatrami nával

22.10.2007 Poprad

Poprad/Hranovnica 22. októbra (TASR) - Po víkendovom snežení mali dnes v pneuservisoch pod Tatrami poriadne rušno. Vodiči, ktorí sa nestihli vopred objednať, sa mohli rozhodnúť, či budú čakať v dlhých radoch s neistým ...
\"Vlani sme zažili ešte väčší nápor, keďže jeseň bola dlhá a vodiči prezúvanie pneumatík odkladali. Tentoraz sa sezóna začala už v utorok 16. októbra, ale nával sme zaznamenali až v piatok 19. októbra. Vodičov motivovala predpoveď počasia, \" povedala pre TASR Dana Václavová z Pneuservisu Centrum v Hranovnici v okrese Poprad.
Dnešný nával tam vyriešili formou časeniek. \"Môžem vám dať číslo 31, na rad prídete popoludní okolo 15. hodiny, \" privítala ďalšieho zo záujemcov o výmenu pneumatík. V pneuservise \"na Dubine\" dokážu denne \"prezuť\" asi polstovku vozidiel.
Samotní vodiči hovoria o skorom nástupe zimy. \"Vlani som vymieňal pneumatiky až niekedy v novembri. Jeseň bola teplá, \" povedal jeden z tých, ktorí to vzdali a rozhodli sa prísť do pneuservisu v iný deň. Väčšina sa však poistila časenkou.
 

Vyberte región